Er is ondertussen al heel wat opzoekwerk gebeurt met de nodige prijsaanvragen.  We hebben ook een andere club bezocht die deze kunstgrasmatten hebben liggen op hun plein.
Ondertussen hebben we al een idee van wat het prijskaartje hiervoor zou worden. Dit ging over 2 rollen van +/- 50 m X 5 m , wat toch een mooie oppervlakte zou zijn.

We kunnen dit echter niet plaatsen zonder toestemming van de veld eigenaar.  Dit zijn 4 broers/zussen die samen eigenaar zijn van dit veld.  Voor ons is het belangrijk dat we zekerheid hebben dat we het huidige huurcontract mogen verderzetten na de vervaldatum.  Kwestie van deze kost op meerdere jaren af te schrijven.

Na diverse pogingen om onze hoofd eigenaar (Marc) te pakken te hebben gekregen, heeft onze voorzitter uiteindelijk vandaag een antwoord ontvangen van Marc:
Hij kan op het moment hier geen antwoord op geven daar er een onenigheid is tussen de broers/zussen. Voor Marc zelf is er geen probleem, maar 2 van de 4 zijn het hierover nog niet eens. Hij heeft beloofd om hier zijn famillie te kunnen overtuigen, maar dit zal toch tijd vergen, en hij kan dit natuurlijk niet zomaar alleen beslissen.

Dus …… er zit niets anders op dan te wachten op een positieve reactie van de beslissing van de familie.

Als bestuur vinden we het dan ook wat jammer dat er nog geen overeenkomst kan gemaakt worden voor de uitvoering van de werken.

Dus beste leden, wij houden jullie dan ook op de hoogte van eventuele beslissingen die er gemaakt zouden worden tussen beide partijen.

Verder wensen wij jullie nog veel vliegplezier op onze locatie.

 

Namens het bestuur.

Willy Boeye / Voorzitter