2013 funfly 006Afgelopen zondag 16 juni 2013 was het weer zover en organisseerde we onze jaarlijkse Golden Wings FUN FLY.

Zoals het woord het zelf zegt staat plezier en ongedwongen rondvliegen centraal op deze dag.

Rond 12.00 u werd er al begonnen met het opstellen van de tent door onze leden en het plaatsen van tafels en stoelen.
Ook werd de "veldkeuken" opgebouwd waar onze keukenprinsessen –Nicole en Martina- lekkere hot-dogs prepareerden en tegen democratische prijzen verkochten.
Voor de dorstigen was er overvloed aan frisdrank,koffie of een fris pintje.

Aangezien het voorjaar redelijk vochtig en winderig was geweest vreesden we dat de weergoden ons weer in de steek gingen laten maar al bij al viel dit nog mee.
De wind was niet echt constant wat het soms niet altijd duidelijk maakte van waar op te stijgen. Af en toe liet de zon zich toch eens zien...
Tussendoor was er wel wat gedruppel waardoor er af en toe gepauzeerd moest worden maar dat gaf ons gelijk de kans om een lekkere hot dog te verorberen..

Een poging werd ondernomen om er een wedstrijdelement in te bouwen maar de risico' s waren iets te groot om je toestel te verliezen en/of te beschadigen waardoor verder werd afgezien van het "wedstrijdelement".

Met momenten was het zeer druk in de lucht en was het even aanschuiven.Door de goede communicatie op het "pilot platform" (lees: de dals waar de piloten staan lol) verliep alles vlot en veilig en kreeg iederéén de kans zijn kunsten te tonen.

Ook waren onze juniors weer goed vertegenwoordigd op deze funfly.
Ook een aantal "oude" bekende gezichten gezien die lang niet geweest waren en/of terug lid wilden worden.
Onze instructeurs draaiden ook weer op volle toeren om onze beginners bij te staan aan de kabel en/of de gevorderden te helpen met raad en daad.

Op infrastructuur vlak pakten Werner,Willy en Erwin nog de hydrofoorgroep aan om grondwater te hebben om het toilet te spoelen.
Samenhorigheid en collegialiteit troef, fantastisch!

Maar ook aan deze fantastische dag kwam stilaan een einde en rond de klok van 6 was alles netjes opgeruimd en konden we content terug kijken op een geslaagde dag.
Mag ik al de mensen die meehielpen om deze funfly weer tot een goed einde te brengen even bedanken:
de tentbouwers en opruimers
Werner,Erwin en Willy (onze loodgieters)
Nicole en Martina (onze kokkinnen)
onze instructeurs
en natuurlijk al de andere helpende handen..
Op naar de initiatiedag van 30 juni a.s.
Happy Landings ,Dimitri.

 

Neem ook eens een kijkje op de site van onze sponsors 

Stoffeerderij