30Afgelopen zondag 21 april hadden we onze 2de editie van de jaarlijkse pannekoekfly.

Om 9.00 u 's morgens was ik al op ons veldje en 10 min. later kwamen er al andere leden aan en konden de voorbereidingen beginnen met het opstellen van de clubtent.
Een uurtje later was alles in gereedheid gebracht en was het enkel wachten op onze baksters.
De start van de pannenkoekbak was voorzien rond 14.00 u en dus was er nog wat tijd om wat te vliegen.

Door de inspanningen van de afgelopen weken hadden we een vliegveld dat goed bruikbaar was en zelfs een snelle ondergrond had waardoor ook kleinere toestellen makkelijk
konden taxieën en opstijgen.Ondertussen stroomden de piloten toe en werd het gezellig druk op de "tarmac".

Terug naar de pannekoeken, rond 14.00 uur kwam de zoete geur van pannekoeken en een hele hoop piloten,familie en symphatisanten ons toegewaaid en kon het smullen beginnen.
Onze bakster konden de vraag maar net aan maar iederéén werd toch bediend al dan niet met een extraake (Grand Marnier ).
Mede door het volledig opentrekken van de licht betrokken hemel en het verschijnen van een schitterende zon was de ?pancake-fly 2013 ?weeral een echte voltreffer!!!

Er werd zéér flink gevlogen en gesmuld en rond de klok van 18.00 was alles opgegeten en leeggevlogen.....
Met veréénde krachten werd alles opgeruimd en geconcludeerd dat het weeral een succesvolle pannekoekenfly editie was geweest en zeker volgend jaar herhaald wordt.
De afwezigen hadden zoals steeds ongelijk ...

Mag ik afsluiten met al de mensen te bedanken die deze editie weer tot een succes hebben gebracht en in het bijzonder onze bakvrouwen:
Christel,Cyndi,Saskia,Marie Jeanne,Nicolleke... zonder hen had het weer niks geweest natuurlijk, bedankt lieve dames... xxx.

Ook een merci aan de piloten die ondanks de soms hectische drukte op het vliegveld veilig hebben gevlogen en de regels hebben gerespecteerd!!
En "last but not least" onze huisfotograaf die de hele happening mooi in beeld heeft gebracht, dank je wel Dirk!

Op naar de derde editie van de Pannekoekenfly 2014!!!!
Happy Landings Dimitri.

 

 

Neem ook eens een kijkje op de site van onze sponsors 

Stoffeerderij