Momenteel zijn de Federale en de Vlaamse maatregelen (alsook die opgelegd door de Gouverneur) van kracht. (voor ons is hier belangrijk: sporten met max. 4 personen, dragen van een mondmasker, en geen clublokaal/wc)

Van zodra deze maatregelen losser worden, legt de gemeente Brecht een beperking op die geldig is in heel het grondgebied van Brecht.

De voor ons belangrijkste beperkingen van Brecht zijn: (TOT/MET 31-maart-2021)
- Sporten met maximaal 15 personen
- Er wordt gevraagd om slechts 1 hobby waarbij je andere personen ontmoet te beoefenen.
- Meer informatie: https://www.brecht.be/vrije-tijd/vrijetijdsprotocol
- De uiteenzetting door de burgemeester kan je hier volgen: https://www.brecht.be/vrije-tijd/vrijetijdsprotocol-corona/webinar
- FAQ: https://www.brecht.be/vrije-tijd/vrijetijdsprotocol-corona/veelgestelde-vragen-faqs

 

Uiteraard hebben eventuele strengere beperkingen, opgelegd door de hogere overheden voorrang op de door Brecht opgelegde beperkingen.

Een voorbeeld:
1. Wanneer de hogere overheid beslist om vanaf 13 december, sporten met 10 personen toe te laten, dan blijft de beperking 10 personen.!
2. Wanneer de hogere overheid beslist om vanaf 13 december, sporten met 20 personen toe te laten, dan geldt de beperking van Brecht: maximaal 15 personen. En dit TOT/MET 31-maart-2021

Aan alle leden vraag ik met aandrang, en in het belang van onze club, dat ieder zijn verantwoordelijkheid ernstig neemt. Indien nodig moet je uw medeclublid erop wijzen als de regels niet gerespecteerd worden.
Verwittig het clubbestuur indien u aanhoudende overtredingen ziet gebeuren.

U begrijpt dat ik als verantwoordelijke dan ook aansprakelijk gesteld kan worden bij overtredingen. Hierbij kan men overgaan tot een persoonlijke boete (voor de overtreders, maar ook voor de verantwoordelijke), en tot zelfs een totale sluiting van onze club.

Laat ons allen deze moeilijke periode doorstaan zodat we onze hobby op een verantwoorde manier kunnen verder zetten.

Denk eraan:
- Registratie in de agenda op de clubsite is verplicht!
- Reserveer een beperkte tijd (vb: max. 1h30) zodat uw collega’s ook de kans hebben om te komen vliegen
- Wanneer er 4 personen reeds op het veld zijn, draai dan terug, en parkeer u bv aan het bruggetje en maak een wandeling tot het veld vrij is.
- Gebruik onze whatsapp meldingengroep om uw aankomst en vertrek (en eventueel resterend aantal leden) te melden. Zo kan een lid met een reservatie die ergens staat te wachten, terug naar het veldje komen.

Uw Voorzitter, Verantwoordelijke Covid-19, Golden Wings VZW

Willy.

 

Neem ook eens een kijkje op de site van onze sponsors 

Stoffeerderij
OnderdelenStore24.NL
OnderdelenShop24.com