Beste leden,

Het is weer die tijd van het jaar! De zomer staat voor de deur en we willen graag samen met jullie het seizoen inluiden met een gezellige barbecue. Jullie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze jaarlijkse BBQ, die zal plaatsvinden op zaterdag 8 juni vanaf 13h00 (Dit is de dag vóór de verkiezingen)

Dit is niet alleen een geweldige kans om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap, maar ook om onze passie voor modelvliegen te delen en ervaringen uit te wisselen. We kunnen niet wachten om verhalen te horen over jullie recente vluchten, nieuwe projecten en natuurlijk om samen te genieten van lekker eten en drinken.

 

Datum: Zaterdag 8 juni
Tijd: Vanaf 13h00
Locatie: Ons veldje in Brecht
Inschrijvingsprijs: 15€ per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.   Dranken worden afzonderlijk verkocht. 

Gelieve dit bedrag uiterlijk tegen 26 mei 2024 over te maken naar onze clubrekening: BE88 1030 8553 1941 op naam van GOLDEN WINGS VZW.

 

Om ervoor te zorgen dat we voldoende eten en drinken hebben voor iedereen, willen we jullie vragen om je deelname te bevestigen door uiterlijk op 26 mei 2024 te reageren.

Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van het aantal personen waarmee je komt en een bewijs van betaling van de inschrijvingsprijs.

 

We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze speciale dag. Laten we samen een onvergetelijke tijd beleven!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van GoldenWings vzw